• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Svarta armband

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 68 produkter.

Hos Blingit hittar du svarta armband, svarta armringar och elastiska modeller som är designade för att passa de flesta smaker och preferenser. Oavsett om du är man eller kvinna, erbjuder våra kollektioner ett brett spektrum av material, från robust stål till mjukt läder, och en mängd olika designalternativ för att komplettera din personliga stil.

Armringar – Kraftfulla Uttryck!

Utforska vår kollektion av svarta armringar, där varje smycke är ett kraftfullt uttryck av stil och personlighet. Tillverkade i robusta material som stål, kombinerat med svart tonad yta, erbjuder dessa armringar en maskulin och modern känsla. För kvinnor kan de vara en djärv detalj som förstärker feminin styrka.

Elastiska Modeller – För Universell Passform! 

Våra elastiska svarta armband är designade för att erbjuda en universell passform och maximal komfort. Med flexibla material och mångsidig design anpassar de sig smidigt till olika handledsstorlekar och ger enkelheten att bära dem oavsett tillfälle.

Stål och Läder – Kombination av Rå Styrka och Mjuk Elegans! 

Utforska skönheten i kontrasten mellan rå styrka och mjuk elegans med våra svarta armband tillverkade i stål och läder. Denna kombination skapar en dynamisk och spännande look, där det hårda stålet möter det mjuka lädret för att skapa en unik och mångsidig estetik.

Unisex Design – För Alla Stilar! 

Oavsett om du är man eller kvinna, erbjuder vårt sortiment av svarta armband och armringar en unisex design för att passa alla stilar. Här finner du eleganta smycken som kan anpassas efter din personliga smak och uttryck.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen