• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

RINGAR

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Vi har svarta ringar som är designade för både tjejer och killar, vissa modeller passar även bra oavsett vilken stil eller kön du har - helt enkelt unisexmodeller.

Små, medel eller stora ringar i svart.

Små svarta ringar utstrålar en subtil elegans som passar perfekt för daglig användning. Tillverkade med hållbart stål eller svart emalj ger de en minimalistisk och modern touch till varje outfit, perfekta för att komplettera din vardagliga stil.

Medelstora ringar är kanske för dig som vill ha något som sticker ut utan att vara överväldigand, dessa modeller erbjuder den perfekta balansen. Utformade för att vara både stilrena och iögonfallande, kombinerar de hållbart stål med sofistikerad svart emalj eller svarta kristaller för en modern touch.

För dig som söker lite extra uppmärksamhet är våra stora svarta ringar definitivt en källa till detta och blir lätt ett samtalsämne på krogen en sen kväll. Dessa statementringar är tillverkade med precision och konstnärlig design, vilket gör dem till en djärv och elegant förlängning av din personliga stil.

Våra ringkollektioner kommer från ett flertal olika varumärken som alla erbjuder ett brett spektrum av designalternativ, från enkla och stilrena ringar till mer komplexa mönster. Oavsett om du föredrar det klassiska eller det moderna finns det en svart ring som kommer att tilltala din personliga smak och stil hos oss på Blingit.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen