• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Gravidsmycken, en självklarhet för alla gravida

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Smycken som är till för tiden då ni vill bli gravida, eller redan väntar på en ny familjemedlem, är både vackra och meningsfulla. På Blingit så finns det smycken som är framtagna med tanke på de känslor som finns inför, under och efter en graviditet. Det kan vara ett extra behov av en beskyddande känsla eller en önskan om att beskriva den förväntan och lycka som ni känner.

Det finns stenar som sägs ha egenskaper som är bra för den som vill bli gravid och som kanske har varit med om ett missfall. Smycken med stenar som akvamarin kan vara bra att bära innan och under hela graviditeten. Det är viktigt att poängtera att du inte kan bli gravid med hjälp av ett smycke. Men det finns kristaller som kan påverka dig emotionellt och kanske också fysiskt på ett sätt som gör att chansen till graviditet ökar.

Om ni upplever fertilitetsproblem så är det viktigt att söka professionell hjälp och att inte vänta på att en kristall ska göra skillnad. Men som vackert smycke och ett sätt att ge er pepp och rätt inställning så kan ett gravidsmycke med stenar som granat, månsten, rubin och jade vara en bra idé.

Vad är syftet med ett gravidsmycke?

Det finns flera syften med gravidsmycken. Det främsta är att fira en tid som är så speciell och som så snabbt är förbi. Då graviditeten kan kännas tung och jobbig så kommer ett vackert smycke att ge ny energi. Smycken som är designade för att ge en känsla av skydd, som änglakulor, är särskilt väl anpassade till kvinnor som är gravida.

Det finns också stenar som anses ha helande och läkande krafter och som kan användas för att ge en säkrare graviditet. Det här är något som du måste undersöka och lära dig mer om. Vi har smycken med stenarna som anges på Blingit, men vi kan förstås inte lova att de kommer att ge lyckad graviditet och förhindra missfall. Vår fokus ligger på ett erbjuda vackra smycken som passar perfekt inför, under och efter graviditeten.

När kan man börja bära smycken för gravida?

Du kan börja med gravidsmycken när du vill! Kanske vill du ha det på dig för att sätta fokus på din önskan om att bli med barn. Kanske vill du vänta tills tre månader har gått eller då det börjar synas. Nu ska det sägas att gravidsmycken inte är gjorda för att påminna om bebisar eller stora magar. Du kan alltså ha ett smycke med tanke på graviditet utan att någon annan förstår meningen med det. En plingande änglaboll är ju minst lika fin och viktig oavsett om du är gravid eller vill bli det.

Kan jag ge bort gravidsmycket som present?

Ja, du kan absolut ge bort gravidsmycken som present. Det här kan komma som en fantastisk överraskning. Säkra dig bara om att det är okej att du vet. Om den som är gravid inte har sagt det till dig så är det bäst att du först gör det klart att du vet så att smycket inte avslöjar att någon annan har sagt något som inte borde ha sagts…

Ska smycket vara ett halsband eller armband?

Det finns gravidsmycken som hänger som berlocker på halsband och så finns det vackra armband i samma syfte. Ringar är mindre lämpliga för graviditeten helt enkelt för att fingrar då kan svullna på ett sätt som gör att ringen sedan blir för stor eller att den inte kommer att passa på fingret.

Finns det farliga smycken för gravida?

Det finns inga smycken som kan klassas som direkt farliga för gravida. Normala smycken som halsband, ringar, örhängen och armband som är gjorda av klassiska material och med inslag av stenar är säkra att använda som gravidsmycken. När barnet väl kommer så kan du förstås fundera på om det är säkert att ha en berlock hängande på ett sätt som gör att barnet kan komma åt och stoppa i munnen. Då blir det kanske dags för ett mammasmycke istället.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen