070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Blomdahl örhängen i Titan


Sortera efter
Visa fler

MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

Titan - den hudvänliga metallen. Blomdahl kompromissar inte med hudvänligheten, utan använder endast speciellt utvald ren titan av medicinsk kvalitet.

Blomdahl är hudvänliga smycken utvecklade i samråd med hudläkare. Bevisat snälla smycken som dessutom tillverkas i Sverige. Många allergiker som prövat Blomdahls örhängen vittnar om att de för första gången på länge kan bära smycken utan besvär. Ytbeläggningen läggs enbart på de delar av smycket som inte kommer i kontakt med huden.

Du kan också bära örhängen!

Om du tillhör de som har gett upp hoppet då inte ens örhängen av guld fungerar så ska du se närmre på Blomdahls örhängen av titan. Det här är örhängen som är gjorda av titan som är en allergivänlig metall. Du kommer inte att utsättas för nickel eller för andra metaller som innehåller gifter. Glöm allt om röda och irriterade örsnibbar!

Blomdahls titan örhängen är också väldigt vackra. De är utformade med tanke på dagens behov av smidiga former och kommer i silver- såväl som guldfärg. Matcha med ringar, halsband och andra smycken från Blomdahl eller bär tillsammans med dina favoritsmycken i samma färgnyanser.checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt