• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

SNÖ of Sweden ringar

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Ringar från SNÖ of Sweden är som att ha små snöflingor på dina fingrar. Precis som vilken snöflinga som helst så är också varje modell av ringar från SNÖ of Sweden alldeles unik, även fast de till en början kan påminna om varandra. Det gör att det är lätt att känna igen en ring från SNÖ of Sweden, samtidigt som det är något alldeles eget för var och en. Med en elegans och hög standard är ringar från SNÖ of Sweden inte bara vackra, de är också det perfekta tillbehöret för en fulländad stil.

Vi på Blingit tycker om att göra dig glad. Därför ser vi alltid till att ha de allra senaste i form av ringar från SNÖ of Sweden i vårt sortiment. Det gör att du kan vara först med det allra senaste från Sveriges största tillverkare av smycken. Du kan, med andra ord, genom oss vara den som sätter trenden och för det moderna i smyckesvärlden när du lyckas få tag på en nyhet från SNÖ of Sweden. Eller är det kanske en gammal favorit du fastnat vid? Oavsett vad du gillar är det här du hittar helt underbara ringar från SNÖ of Sweden!

Bekvämt och vackert.

De släta formerna är vänliga mot huden. Med en SNÖ of Sweden ring så känner du dig bekväm i alla sammanhang. Det är klart att modeller som Myth tar lite mer plats. De kan vara det perfekta valet då du vill ha något som syns lite mer. Välj mellan färger som rosa guld, guld och silver. Inslag av kristaller gör att ringar från SNÖ of Sweden känns lyxiga och mycket moderiktiga.

En slät ring med glittrande inslag gör att din vardag blir lite festligare. Men ringen kommer inte att störa dig då den har utformats för att sitta så bra. Se bara till att du väljer rätt storlek så får du en SNÖ of Sweden ring som du blir riktigt nöjd med.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen