• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Tommy Hilfiger - Damsmycken

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Här hittar Ni ett fantastiskt sortiment med damsmycken från varumärket Tommy Hilfiger. Välj bland halsband, armband, örhängen, ringar. Vem är då personen bakom varumärket - jo det är en amerikansk modedesigner vid namn Thomas Jacob Hilfiger även kallad Tommy. Tommy är uppväxt på Irland tillsammans med åtta syskon. Redan vid tidig ålder viste Tommy att han skulle göra karriär inom modeindustrin och startade varumärket Tommy Hilfiger 1982 och det tog endast 2 år innan han fick sitt stora genombrott. Verksamheten är idag baserad i New York och innefattar förutom smycken och klockor även kläder, skor och mycket annat. Tommy Hilfigers slogan lyder Classics with a twist.

Att Tommy Hilfiger är ett av världens främsta märken inom smyckesdesign kommer knappast som en överraskning för någon. Även om du aldrig har sett närmre på detta märkes smycken så har du med största sannolikhet hört namnet. Formerna är enkla men eleganta och de påminner om den amerikanska stilen. Preppy och så en twist på det skulle man kunna säga. Sedan starten 1985 så har Tommy Hilfiger etablerat sig som ett märke som erbjuder hög kvalitet och smycken som är mycket vackra. De erbjuder både dam och herrsmycken.

Armband, örhängen, halsband och ringar är gjorda med tanke på komfort och skönhet. Det är lätt att bära ett Tommy Hilfiger armband. Det har en design som känns lätt och som dessutom inte tar alltför mycket uppmärksamhet. Den känns fräsch och snygg. Dessutom så passar smyckena bra för olika tillfällen. Ett armband med inslag av pärlor och läder kan man mycket väl bära till lite festligare kläder såväl som till vardagsplagg.

Sitter låsen på Tommy Hilfiger armband på ett bra sätt?

Låsen på Tommy Hilfiger armband har lite olika form. Men oavsett om du låser med en hake eller ett mer traditionellt lås så är det viktigt att du väljer rätt storlek. Om armbandet sitter för löst så är det alltid så att det finns en risk för att det fastnar och lossnar.

Hur låser man armbanden med kulor?

Armbanden med kulor är elastiska och har inga lås. Den lilla cylindern som du ser på vissa modeller är inte ett lås utan enbart dekoration. Den här typen av armband är ett mycket bra val då du är osäker på storlek till exempel då du vill ge bort ett Tommy Hilfiger smycke som present.

Är Tommy Hilfiger ett bra val som present?

När man ska ge bort smycken som present så bör man först och främst vara medveten om den stil som personen man ska ge smycket till gillar. Tommy Hilfiger tillhör de märken som tar fram smycken som är rätt så tillbakalutade. Därmed så blir det inte så svårt att välja ett smycke som kommer att gillas. Dessutom så blir det enklare att ge bort armband då de är justerbara och passar många.

Är det äkta diamanter i örhängen?

Nej, Tommy Hilfiger örhängen har för det mesta kristaller som kan ha olika färg. De håller hög kvalitet och glittrar vackert.

Är silverfärgade örhängen av silver?

De silverfärgade örhängena är gjorda av rostfritt stål vilket kan vara bra för den som är allergisk mot nickel. Vi rekommenderar att du alltid ser noga på produktbeskrivningen för att se vad som finns i smycket och att du även betänker vad du eventuellt är allergisk mot.

Vad gör Tommy Hilfiger för miljön?

För Tommy Hilfiger så är miljöfrågor mycket viktiga. De jobbar med att använda material från hållbara källor. De försöker till exempel se till att de använder bättre bomull i de smycken som har detta material i armbandet såväl som i klädeskollektionerna. Dessutom så försöker de hålla kontroll över hur deras tillverkare jobbar med tanke på vatten och bomull.

Var tillverkas Tommy Hilfigers smycken?

Det finns tillverkare över hela världen. De största tillverkningsländerna är Kina, Indien, Bangladesh, Vietnam och Turkiet. Man har också viss tillverkning i Europa i länder som Italien.

Hur ser Tommy Hilfiger på arbetsförhållanden för de som jobbar i Bangladesh?

Tommy Hilfiger jobbar för att se till att fabrikerna i Bangladesh är säkra platser att jobba på. Man låter PHV inspektera fabrikerna med jämna mellanrum och ser över saker som arbetarnas rättigheter för att få rättvisa förhållanden.

Är Tommy Hilfiger smycken bra för djuren?

Tommy Hilfiger använder sig inte av päls i sina smycken. De jobbar hela tiden med att bli bättre på att se till att alla material som används i deras smycken och kläder kommer från källor som är etiska och hållbara.

Kan man sporta och bada med Tommy Hilfiger smycken?

Visst kan man sporta och bada med smycken som sitter på ett bra sätt men vissa material är mer känsliga för vatten. Vi ger rekommendationen att du inte sportar och badar med dina smycken om du vill att de ska hålla lite längre.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen