• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Gröna örhängen

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 64 produkter.

Oavsett om du föredrar korta och diskreta örhängen för dagligt bruk eller långa och uttrycksfulla örhängen för speciella tillfällen, har vi ett par gröna örhängen som passar just din stil. Vårt fokus på hudvänliga material gör att alla våra örhängen är bekväma att bära hela dagen och ger dig möjlighet att uttrycka din personliga stil på ett trevligt sätt. Utforska vår kollektion och låt ditt val av gröna örhängen vara en spegling av din unika stil.

När du väljer gröna örhängen så finns det en hel del olika nyanser att välja bland, så tänka på din personliga stil, hudton och de tillfällen då du tänker bära dem. Här tipsar vi om några gröna nyanser och när dessa kan vara särskilt passande att bära.

Smaragdgrönt - Perfekt för formella tillfällen och när du vill skapa en sofistikerad och glamorös look.

Pastellgrönt - Idealiskt för vår och sommarutseenden samt för mer avslappnade och lätta tillfällen. Pastellgröna örhängen är perfekta för att ge en fräschhet till din vardagsstil.

Olivgrönt - Passar bra till både vardags och arbetsklädsel. Olivgröna örhängen kan ge en jordnära touch till din look och passar särskilt bra under höst och vintermånaderna.

Neongrönt - Perfekt för att lägga till en pop av färg till en annars neutral outfit. Neongröna örhängen kan vara särskilt effektfulla vid nattliga evenemang eller när du vill sticka ut.

Skogsgrönt - Passar bra för att skapa en jordnära och avslappnad look. Skogsgröna örhängen är bra för utomhusaktiviteter och dagliga användning.

Smaragdgrönt och olivgrönt kompletterar ofta olika hudtoner, medan pastellgrönt och turkost kan vara särskilt smickrande för ljusare hudtoner. Prova gärna olika nyanser och se vilken som passar bäst med din personliga stil och hudton.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen