• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Gröna smycken & accessoarer

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 147 produkter.

Gröna smycken med sina olika toner och nyanser fångar naturens väsen och förkroppsligar egenskaper som tillväxt, förnyelse och vitalitet. Hos oss på Blingit hittar du en mängd smycken i olika gröna nyanser från bland annat Caroline Svedbom, Pilgrim, Snö of Sweden, Thomas Sabo med flera.

Här kommer en beskrivning av gröna smycken i olika toner;

  • Smaragdgröna smycken kännetecknas av en rik och djupgrön nyans som påminner om frodiga skogar och dyrbara smaragdstenar. Smaragder är det mest ikoniska valet för denna ton, kända för sin livfulla gröna färg. Andra gröna ädelstenar som grön turmalin eller granat.
  • Jadegröna smycken har fått sitt namn från den berömda gröna jadeädelstenen, denna ton är mjuk och lugnande. Jade i sig är en uppskattad ädelsten i olika kulturer, och den är ofta huggen i intrikata former för smycken. Andra gröna ädelstenar som aventurin kan också ha denna fridfulla gröna färg.
  • Mintgröna smycken erbjuder en uppfriskande nyans av grönt som påminner om nyutslagna mintblad på våren. Pastellfärgade ädelstenar som mintgrön kalcedon, peridot eller akvamarin kan användas för att uppnå denna mjuka gröna nyans. Mintgröna smycken kan vara läckra och feminina..
  • Olivgröna smycken speglar färgen på mogna oliver som har en dämpad och jordnära ton. Ädelstenar som grön granat eller olivin är lämpliga för att uppnå denna speciella nyans av grönt. Smycken i olivgröna toner kan ha en organisk och rustik känsla.
  • Skogsgröna smycken fångar essensen av täta, mörka skogar och vintergröna träd. Gröna ädelstenar som grön safir, grön spinell eller djupgrön turmalin har denna färg. Smycken i skogsgröna toner har ofta ett tidlöst och elegant tilltal.
  • Blågröna smycken kombinerar blå och gröna nyanser, som liknar färgen på tropiska hav och påfågelfjädrar. Blågröna smycken kan vara moderna och levande, vilket återspeglar en känsla av energi och lekfullhet. 

Sammanfattningsvis erbjuder gröna smycken en varierad palett av färger, som var och en förmedlar sin egen stämning och stil. Oavsett om du föredrar den kungliga tjusningen av smaragdgrönt eller den lugna enkelheten hos mintgrönt så finns det en nyans av gröna smycken som passar alla smaker och tillfällen.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen