• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Rosa örhängen

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 95 produkter.

Här hittar du ett mycket bra sortiment med rosa örhängen i hudvänliga material för både vuxna och barn. Vi har ca 200 stycken olika modeller med rosa örhängen från ett flertal kända varumärken i webshopen.

Samtliga modeller är tillverkade av högkvalitativt och hudvänligt material så som kirurgiskt stål, titan och plast för att nämna några. Dessa material är känt för att vara allergivänliga och irritationsfria, vilket gör dem perfekta för personer med känslig hud. Vill du läsa mer så är det bara att klicka på det örhänge du gillar.

Designen av våra rosa örhängen kan vara i form av små studs eller den populära droppformen och i axellånga varianter, vi lovar att du hittar en modell som passar dig. Vad gäller de olika rosa nyanserna så kan dessa variera från ljus pastell till djupare rosafärger så som cerise.

För barn är självklart säkerhet och komfort prioriterade och här vill vi tipsa om varumärket Blomdahl och deras rosa modeller i både titan och plast. Vi har även ett fint sortiment med rosa örhängen i äkta silver från varumärket The Botilda där du hittar motiv som hjärtan, blommor, stjärnor, figurer eller andra lekfulla motiv. Välj gärna ett par små studs som är idealiska för att undvika risken att fastna.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen