• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Rosa smycken

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 202 produkter.

Här hittar du rosa smycken i en mängd olika nyanser från kraftigaste shockrosa till mjukaste puderrosa, alla med samma budskap - kärlek, romantik och femininitet. 

Rosenrosa smycken har en mjuk och delikat rosa nyans som liknar färgen på rouge rosor eller balettskor. Rosa ädelstenar som rosa safirer, morganit eller rosékvarts fångar denna romantiska rosa ton på ett utmärkt sätt. Rosenrosa smycken förknippas ofta med femininitet och skönhet vilket gör färgen till ett populärt val för brudsmycken, årsdagar och romantiska tillfällen.

Nyansen skrikrosa eller shockrosa utstrålar en djärv och levande rosa nyans som påminner om fuchsiablommor. Emalj ellerkristaller kan användas i designen av smycken i denna nyans. Nyansen ger ett lekfullt och energiskt uteseénde.

Puderrosa smycken erbjuder en mild och subtil rosa ton, liknande färgen på mjukt rouge eller rosa pärlemor. En diskret och elegant nyans av rosa som är lämplig för delikat och romantisk design, ofta i kombination med roséguld. Denna ton är idealisk för bröllopssmycken.

Laxrosa smycken visar upp en varm och jordnära rosa nyans som liknar färgen på laxkött eller ökensand vid solnedgången. Laxrosa smycken får en rustik och naturlig känsla som ger en touch av värme.

Magenta ger en djup och intensiv rosa nyans, liknande färgen på magenta blommor eller bär. Smycken i magenta är djärva och iögonfallande och ses ofta i modern och konstnärlig design.

Oavsett om du föredrar den ömtåliga charmen hos rouge rosa eller den livliga tjusningen av varm rosa, finns det en nyans av rosa smycken som passar dig. Vi har inte bara halsband och armband i rosa, utan även ringar och örhängen.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen