• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Rosa ringar

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Rosa ringar är inte bara för barn, vuxna kan absolut bära en ring i rosa, valet av modell beror främst på din personlig stil och om du vill matcha ringen med resten av din outfit eller övriga dina övriga smycken. Här ger vi dig några tips att överväga när du väljer en rosa ring, oavsett om det är till dig själv eller som en gåva till någon annan.

¤ Guld eller silver som val av metallfärg till din rosa ring - Guld ger en varm och lyxig känsla, medan silver ger en mer neutral och elegant touch.

¤ Design och stil - Enkelhet vs komplexitet - Bestäm om du föredrar en enkel och subtil ring eller en mer detaljerad och dekorativ design. Det kan bero på din personliga stil och hur du planerar att bära ringen.

Ringens form - Här är några riktlinjer som kan hjälpa dig att avgöra vilken form som du skall välja på din rosa ring. Runda former anses ofta vara tidlöst eleganta och klassiska. Ovala ringar ger en unik och förlängande effekt på fingret. De kan vara ett bra val om du vill ha något annorlunda men ändå smickrande. Fyrkantiga ringar ger en modern och geometrisk känsla. De kan vara ett utmärkt val om du letar efter något modernt och unikt.

En annan faktor att överväga är handens form och storlek. Till exempel kan en fyrkantig ring se särskilt elegant ut på en längre finger, medan en rund eller oval form kan vara smickrande på kortare fingrar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen