• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Uppskattade presenter till nära och kära

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 42 produkter.

Det är roligt att fira och att bli firad, men när man väl ska komma på en bra present så blir det ofta stopp i huvudet. I detta läge så är det bara att ta en titt på de presenter som vi här på Blingit rekommenderar. Smycken och accessoarer är något som män, kvinnor och barn uppskattar, och hos oss så kommer du att finna unika presenter som passar både smak och budget. Om du ändå är rädd för att du väljer fel design så kan du helt enkelt köpa ett presentkort så att den som du vill visa uppskattning och kärlek själv kan välja ett smycke eller accessoar. 

Med en accessoarer som present så kan man förstärka sin stil och få en perfekt outfit, och dagens accessoarer är dessutom innovativ och väl varierade. Det här betyder att man kan räkna med att finna bland annat smycken, väskor och klockor som känns helt rätt och som beskriver ens personlighet på ett tillbakalutat eller kanske tvärtom, på ett mycket högljutt sätt. Blingit.se är en smyckesbutik online och vi har varit igång sedan 2008 och idag är vi en av Sveriges främsta källor till märkessmycken. Med smycken, väskor och klockor från mer än 60 kända varumärken så har vi idag över 10,000 olika artiklar i butiken. Allt finns dessutom på vårt egna lager för snabbaste leverans till dig.

Nya fantastiska presenter till dina nära och kära.

Även om du redan vet att det senaste från Snö of Sweden kommer att passa din Syster perfekt eller att din Mamma alltid blir glad för en ny ring från Edblad så är det givetvis otroligt spännande med nytt. Om man tar en titt på utvecklingen av smyckesdesign så kan man säga att det har hänt en hel del bara på några få års tid. Idag så kan en och samma smyckesdesigner stå bakomen mängd olika accessoarer som har helt olika formspråk. Genom att jobba med en grunddesign som tillåter adderingar så kan man erbjuda klockor, halsband och väskor som passar lika bra för den som vill ha elegant och lågmält som för den som vill synas ordentligt. Numera så finns det också väldigt innovativ design där man blandar material och även använder sig av ord för att uttrycka en viss känsla.

Något som verkligen är glädjande är att dagens designers skapar modeller som tilltalar tjejer såväl som killar. Coola läderarmband med inslag av rostfritt stål är lika vackra på män som på kvinnor, och den här typen av smycken kan man finna på en arm som är kavajprydd likaväl som på den bara handleden under en t-shirt.

Handla dina presenter snabbt och säkert online.

En stor fördel med Blingit.se är att man lätt finner de presenter som man är intresserad av. Vi har tydligt indelat webshopen i kategorier och man missar inte nyheterna då de kommer för de placeras på ett tydligt sätt i rätt kategori. Hos Blingit så kan du alltså ha full koll på vad som kommer just nu från olika varumärken. Dessutom så är det här en säker butik och inte bara för att den är svensk och drivs med certifikat i enlighet med kraven för Certifierad E-handel. Det som gör att man upplever trygghet som kund hos Blingit är att man får tillgång till support och det oavsett om man har handlat eller inte. När köpet väl är genomfört så skickas det samma vardag så länge som man lade in beställningen innan klockan 14.00. Det är just denna säkerhet och snabba leverans som gör att så många har gett oss på Blingit.se tummen upp.

Om du är intresserad av nya trender och det allra senaste inom smycken, klockor, väskor och andra accessoarer så är Blingit.se en bra sajt att lägga på minnet.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen