070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Bering - Ringar som du själv skapar

Vi blev glatt överraskade då vi upptäckte Berings ringar med Twist & Change system som kan anses vara revolutionerande inom modern smyckesdesign. Det som är så unikt med ringarna från detta danska företag är att de går att göra om och ändra med hjälp av en skruvmekanism. Det här är verkligen enkelt och något som alla kan göra och som gör det möjligt att få en helt unik ring, varje dag! Så fungerar Bering ringar med Twist & Change system.

När är man köper ett set med Bering ringar så får man en yttre kapsel samt flera ringar som man kan placera mellan de yttersta lagren. Genom att skruva upp så kan man själv lägga in de ringar som man vill ha i mitten. På så vis så kan man kombinera keramisk high tech material med rostfritt stål och inlägg av Swarovski stenar. Dessutom så finns det delar som har en nätdesign som är både elegant och snygg. Man väljer själv hur man vill bygga ihop ringen och man kan ändra detta efter behov. Det går också att köpa till delar så att man kan bygga på med mer glitter och andra färginslag och få en ring som ständigt utvecklas och förändras.

Interaktiv smyckesdesign.

Man skulle mycket väl kunna kalla Bering ringar för interaktiv smyckesdesign. Det är roligt att själv sätta ihop ringen och passa ihop färger och material utefter humör och lust. Det gör det lekfullt och kul att välja ring. Dessutom så är Bering ringar gjorda av mycket hög kvalitet och de ser verkligen fantastiska ut. Vi är glada att Berings smycken nu finns hos oss och vi bjuder in er till ett helt nytt äventyr med arktisk skönhet och möjligheten att kombinera och bygga vackra ringar utefter egen smak och känsla.

 

Din epostadress

Produkter
Varumärken
Övrigt