• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Röda örhängen

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Nu är tiden av förnyelse och färgsprakande optimism, och vad kan bättre komplettera denna säsong än ett par röda örhängen från några av de mest kända varumärkena? Här hos oss på Blingit har vi en imponerande sortiment med röda örhängen i olika stilar, alla skapade för att du skall skina lite bättre.

Eleganta röda droppörhängen från Caroline Svedbom - Dessa örhängen är en perfekt blandning av elegans och modernitet. Den djupa röda färgen i kombination med det vackert designade droppformatet skapar ett smycke som är lika passande för formella tillfällen som för att lyfta vardagsstilen.

Bohemiska röda örhängen från Pilgrim - För dig som omfamnar en bohemisk stil har vi ett urval av röda örhängen med charmiga kvastdetaljer. Dessa örhängen ger en lekfull och avslappnad touch till din våroutfit och är perfekta för dem som älskar en laid-back, men ändå trendig, look.

Minimalistiska röda studörhängen från The Botilda - För dem som föredrar en mer subtil estetik har vi ett utbud av minimalistiska röda studörhängen. Dessa är perfekta för att lägga till en pop av färg till din vardagsstil utan att vara överväldigande.

Trendiga geometriska röda örhängen från Dyrberg/Kern - Geometriska former är alltid en het trend, och vårt sortiment av röda geometriska örhängen kommer säkerligen att tilltala dig som söker något modernt och trendigt. Dessa örhängenhar ett konstnärligt uttryck som ger en edgy kant till din look.

Klassiska röda pärlörhängen från Snö of Sweden - För dig som föredrar det tidlösa och klassiska har vi ett utbud av röda pärlörhängen. Dessa är perfekta för att addera sofistikering och glamour till ditt utseende, oavsett om det är för en speciell händelse eller bara för att höja vardagens elegans.

Vårt stora sortiment av röda örhängen täcker olika stilar, smaker och tillfällen. Oavsett om du letar efter det perfekta smycket för en festlig tillställning, en avslappnad dag på stan eller för att helt enkelt förnya din smyckessamling så hittar du ett par hos oss på Blingit.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen