070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Armband från ARock


Sortera efter
Visa fler

MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

Även om det svenska varumärket Arock är relativt ungt har de redan hunnit skapa fantastiska kollektioner med snygga armband – allt i en riktigt rockig och tuff stil. För dig som gillar kraftigt läder och rostfritt stål, är Arock rätt varumärke. Stålet som används till smyckena är av sorten 316, ett mycket slitstarkt stål. Håll dig uppdaterad med nya och snygga armband från Arock. Varje år ges dessutom två smyckeskollektioner ut. Vi tar alltid hem det senaste från Arock för att du ska kunna klicka hem de finaste nyheterna.

 


Hur fungerar de justerbara låsen på armbanden?

Man behöver inte själv plocka av kedja eller lägga till då man använder sig av armband från Astrid & Agnes som kommer med en liten länk där man kan fästa låset. Det gör att samma armband passar många. Det finns också modeller med elastiskt band som är mycket enkla att trä på handleden. Bangle armbanden har en satt storlek på 6.2 cm i diameter så tänk på att kontrollera detta innan du beställer.

Kan man förlänga armband från Astrid & Agnes?

Ja, många gånger så går det att använda sig av förlängningskedja för att få ett längre armband. Det här kan du se på produktbeskrivningen som också talar om hur lång en eventuell förlängningskedja är.

Hur låser man armbandet med råbandsknopen?

Det här är ett mycket populärt armband i äkta läder som ser effektfullt ut. Det är också mycket behagligt att ha på sig. Dessutom så är det lätt att sätta på då det har ett bälteslås som är gjort i rostfritt stål.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt