• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Blå smycken från 40 olika varumärken.

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 233 produkter.

Vi på Blingit erbjuder ett brett utbud av blå smycken i olika stilar och i olika material, så som äkta silver, mässing och stål för att nämna några. Du hittar inte bara blåa armband, halsband, ringar och örhängen utan även berlocker och fotlänkar i blått hos oss.

Blå smycken omfattar ett spektrum av toner som var och en väcker unika känslor, från lugn och djup till liv och elegans. Här är en beskrivning av blåa smycken i olika toner;

Safirblå smycken visar upp en djup, kunglig blå färg som påminner om natthimlen eller det stora havet. Safirer, särskilt blå safirer är det mest ikoniska valet för denna majestätiska blå ton. Safirblå smycken förknippas med lyx och elegans.

Aquablå eller aquamarin som det också heter utstrålar en lugn ljusblå nyans som liknar färgen på klart tropiskt vatten eller en klar sommarhimmel. Akvamariner är det avgörande valet för denna fridfulla blå ton, ofta från blekblå till havsskumgrön. Aquablå smycken är lugnande och uppfriskande.

Turkosblåa smycken har en levande och djärv blågrön färg som påminner om själva stenen med samma namn. Turkosblåa smycken har en distinkt bohemisk känsla och ses ofta i rustika, handgjorda smycken.

Marinblå smycken visar upp en djup och sofistikerad mörkblå nyans som liknar färgen på en månljus natt eller en välskräddad kostym. Blå spinell eller vissa nyanser av blå safir kan uppnå denna raffinerade färg. Marinblå smycken är klassiska och förknippas ofta med tidlös elegans och kan ses i både vintage och modern design, lämplig till vilken klädsel som helst.

Koboltblå smycken erbjuder en slående intensiv blå nyans som liknar färgen på en livlig sommarhimmel. Vissa nyanser av blå turmalin eller blå zirkon kan fånga denna briljanta blå nyans. Koboltblå smycken är djärva och ses ofta i modern och konstnärlig design, med okonventionella former.

Blågröna smycken kombinerar element av blått och grön och får en känsla av tropiska vatten eller påfågelfjädrar. Blågröna safirer eller blågröna turmaliner är populära val för att uppnå denna fängslande blå nyans. Blågröna smycken kan vara moderna och levande, vilket återspeglar en känsla av energi och lekfullhet.

Sammanfattningsvis erbjuder blå smycken i olika toner en mångfald av stilar och känslor. Oavsett om du föredrar den kungliga tjusningen av safirblått eller det uppfriskande lugnet i aquablått, finns det en nyans av blåa smycken som passar alla tillfällen från vardag till fest.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen