• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Blå örhängen från kända varumärken

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 100 produkter.

Oavsett om du letar stora, långa, korta eller små örhängen i blått så har du hittat rätt, vi på Blingit har en mängd örhängen i olika stilar och storlekar. Att välja blå örhängen hjälper till att förstärka din stil och ge den en touch av sofistikering, färgen kungsblå eller royalblå säger en del om färgvalet.

Föreställ dig ett par stora blå örhängen, gärna med överdimensionerade ädelstenar i djupt safiblått eller livfullt koboltblått - Ja dessa passar ju utmärkt till vilken fest som helst. Storleken och briljansen på denna typ av örhängen drar till sig uppmärksamhet, vilket gör dem till en fantastisk accessoar för speciella tillfällen eller när du bara vill lägga till en touch av glamour till din look.

Kanske väljer du istället ett par små örhängen i royalblått tillverkade av pärlor eller halvädelstenar som på ett vackert sätt är arrangerade som ett kluster och skapar en kompakt design. Denna typ av örhängen ger en mer subtil och diskret elegans, vilket gör dem lämpliga för vardagsbruk eller mer avslappnade tillfällen.

Vårt tredje tips är att välja ett par långa örhängen i blått som skapar ett elegant och graciöst utseende och ramar in ditt ansikte, denna modell kan med fördel svaja försiktigt med din rörelse då fångar örhängena upp och reflekterar ljuset på ett fint sätt.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen