070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Ingnell Jewellery - Smycken i stål


Sortera efter
Visa fler

Moderiktiga smycken som andas citychic men som också kan passa bra till en enkel tunika en vacker sommardag på stranden… Ungefär så beskriver Åsa Ingnell sina kreationer. Åsa bestämde sig efter många år i guldsmedsbutik som säljare att skapa de smycken som hon själv vill ha. Resultatet är Ingnell smycken som bjuder oss på design som är elegant, stilren och passande för kvinnor som vill smycka sig på ett flärdfullt vis.

Ingnell smycken är tillverkade i kirurgiskt stål och inkluderar inslag av vackra stenar. Formerna är enkla att passa ihop med andra smycken och kläder, och Ingnell är ett bra val då man behöver en present till en kvinna som uppskattar modern design som är trendriktig och samtidigt klassisk.


Rosetter, knutar, pärlor, ädla stenar i olika färger… med Ingnell smycken så kommer det en alldeles särskild känsla av elegans. Det här är ett märke som utstrålar förankring och tidlöshet. Åsa Ingnell började först formge sina egna smycken efter 20 år inom branschen. Hon valde att ta fram former och design som hon själv tycker om. Själv beskriver hon detta som lite citychict och som en blandning mellan det klassiska och det tuffa.

Många kommer att tycka om de armband, halsband och örhängen som kommer från Ingnell. De passar mycket bra då du vill ha något som syns men inte tar över. Formerna är mjuka och behagliga. Materialen är vackra och lätta att bära. Det går bra att kombinera armband med halsband och örhängen för att få en helhet som känns rätt.

Något som verkligen imponerar är att Ingnell smycken å ena sidan förblir tidlösa men ändå kommer med något av det som är mode just nu. Detta kan man särskilt se på armband som har former och design som helt klart tillhör vår tid. Kombinera med andra smycken eller håll dig strikt till Ingnell, allt är möjligt med detta fina märke!

Vad är Ingnell smycken gjorda av?

I Ingnell smycken så kan man finna lite olika material. Men grunden är kirurgiskt stål, 316L. Det här är ett material som klarar mycket och som förblir fint. På stålet så kan det finnas överdrag av guld för annan färg. Dessutom så ingår det ofta stenar och pärlor för effekt.

Kan man bada med örhängen, armband och halsband?

Visst kan man bada och motionera med smycken som håller så hög kvalitet, men Ingnell ger tipset att låta bli träning och solbadande med smyckena. Detta för att se till att de inte skadas eller kanske tappas bort.

Går det bra med stålsmycken om man har nickelallergi?

Kirurgiskt stål innehåller nickel men det är få som reagerar på den här typen av stål. Det är därför som smycken av kirurgiskt stål rekommenderas till de som lider av nickelallergi.

Kommer schampo att skada mitt guldarmband från Ingnell?

Om det går att utsätta smycket för schampo, tvål, kroppskräm, parfym och andra kemikaliska lösningar beror en hel del på vad det är gjort av. Ingnell smycken som har ytbeläggningar av guld slits lättare och de bör inte utsättas för kemikalier.

Hur bör jag förvara mina smycken då de inte bärs?

Tänk på att smycken som ligger tillsammans kan skada varandra. Detta särskilt om du rör på påsen eller boxen som de ligger i. När du köper ett Ingnell armband, halsband eller örhängen så kommer det en ask eller tygpåse med på köpet. Den kan du använda för förvaring som skyddar smycket när du inte bär det.

Hur stora är Ingnell armbanden?

Ta en titt i vår produktbeskrivning för det armband som du är intresserad av. Det är vanligt med Ingnell armband som har justerbar storlek från 16 till 22 cm. Det betyder att du lätt kan se till att armbandet sitter som det ska. Men det finns också modeller med satt storlek som man inte kan ändra på.

Finns det Ingnell smycken med magnetlås?

Det finns Ingnell smycken som har magnetlås. Det här är mycket praktiskt och gör att du lätt får på dig armband med en hand.

Är pärlorna äkta?

Nej, pärlorna är syntetiska. De är dock mycket vackra och ger den klassiska looken som du är ute efter i kombination med till exempel rosetter.

Passar Ingnell smycken som present?

Här kan man säga både ja och kanske. Det här beror helt på vem du kommer att ge smycket till. Ingnell smycken passar normalt sett bra till personer som har en klassisk smak och som tycker om design som är elegant och lite tillbakalutad. För den som gillar saker som skriker och syns lite mer så finns det bättre val.

Kan jag lämna tillbaka mitt Ingnell halsband?

På Blingit så får du öppet köp under 30 dagars tid så det går att ändra sig. Det här är också bra att veta om du vill ge bort ett smycke som present och inte är helt säker på att den som får det kommer att gilla smycket lika mycket som du gör.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt