• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Fotlänkar i äkta silver

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Det somrigaste smycket

Om du vill bära ett unikt smycke som förhöjer sommarfina ben så ska du satsa på en vristlänk i silver. En fotlänk i äkta silver passar extra bra till brunbrända ben på sommaren, på stranden eller ihop med högklackade sandaler på den somriga festen. Du kan antingen välja en vristlänk i äkta silver med ett vackert hänge eller sten, eller låta den gnistrande silverkedjan stå för glansen i smycket. 

Här hittar du ett flertal olika modeller av fotlänkar i silver, med stenar och hängen eller helt utan och med såväl tunna som lite grövre kedjor och länkar. Komplettera din smyckesgarderob med flera olika varianter, så har du alltid något som passar din stil. Vi erbjuder vackra vristlänkar i äkta silver från marknadens allra främsta tillverkare och märken och kan dessutom erbjuda dig riktigt förmånliga priser på dessa. Det är därför enkelt att hitta smycket du söker här på Blingit.se.

Några fördelar med att välja en fotlänk i silver.

Här radar vi upp några anledningar till varför du ska överväga att köpa en ankellänk i silver när du skall uppdatera smyckegarderoben nästa gång.

1. Mångsidighet - En ankellänk i silver kan bäras med en mängd olika outfits, från avslappnad till dressad. Den kan kombineras med sandaler, flip-flops eller till och med höga klackar.

2. Hållbarhet - Silver är en slitstark metall som tål dagligt slitage. Den är också motståndskraftig mot nedsmutsning och lätt att rengöra.

3. Prisvärd - Silver är en relativt prisvärd ädelmetall jämfört med guld, platina eller palladium. Detta gör det till ett tillgängligt alternativ för dig som vill lägga ut hela månadslönen på ett nytt smycke.

4. Symbolik - I vissa kulturer tros silver ha andlig eller kulturell betydelse. Till exempel, i Indien, bärs silverlänkar traditionellt av gifta kvinnor som en symbol för deras civilstånd. En fotlänk i silver kan även lägga till en touch av elegans och sofistikering till din look.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen