• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

CU Jewellery - 50% rabatt.

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Dagens konsumtion förändras. Vi som konsumenter tar ställning, många väljer närodlade produkter framför de långväga alternativen, aldrig förr har utbudet av ekologiska varor varit större. Företaget CU Jewellery vill vi göra det dom kan för att minimera vår påverkan på jorden. Tidigare i år flyttades all deras produktion till Italien, vilket inte bara påverkar transportsträckan utan även kvaliteten och hållbarheten på smyckena.

CU Jewellery tycker att det är dags att ta nästa kliv, mot en ännu större miljömedvetenhet. Sedan tidigare har CU Jewellery arbetat med nedbrytningsbara askar, från och med nu har dom även valt att arbeta med återvunnet silver. CU Jewellerys smycken består 100% återvunnet silver, vilket betyder att åverkan i miljön minskar drastiskt. Även CU;s etiketter har blivit annorlunda och är numer tryckt på miljöcertifikerat papper.

Skaparna bakom CU Jewellery är inte släkt men de vill gärna ge en känsla av familj och gemenskap. CU är smycken av silver som håller mycket hög kvalitet. Det här är kreationer som man kan bära till vardags såväl som till fest. Man kan matcha CU Jewellery armband med halsband, örhängen och ringar från samma kollektion eller blanda fritt. Dessutom så kan det vara riktigt fint att bära ett enda armband eller halsband från detta märke precis som det är.

Den höga kvaliteten gör att man kan se fram emot ett smycke som håller i många år. Kanske kommer det att skickas vidare till barn och barnbarn. Designen är så pass klassisk att chansen är god att du kommer att tycka lika mycket om formen om några år som du gör idag.

Skapa en mer personlig stil genom att använda unika och personliga berlocker från CU Jewellery. Här kan du välja bland många olika bokstäver i äkta guld. Att ge bort en berlock från CU Jewellery är en utmärkt idé inför exempelvis julafton eller en födelsedag. Med bokstäver kan du både bära din egen bokstav eller varför inte barnens eller din partners? Dessa berlocker från CU Jewellery kan du både fästa på en halskedja, bära som ett halsband och även fästa på ett armband om du föredrar det.

Det svenska smyckesföretaget CU Jewellery fokuserar helt på att skapa unika och personliga smycken som du enkelt ska kunna bära till alla kläderna i din garderob. Det spelar ingen roll vilket tillfälle det är – smycken från CU Jewellery passar till allt. Kvaliteten är givetvis på topp, smyckena tillverkas för hand av gedigna material som äkta silver. Designen är enkel och ren samtidigt som den verkligen tilltalar eftersom du enkelt sätter din egen prägel på din stil.

Vad är CU smycken gjorda av?

CU smycken görs av 100% återvunnet Sterlingsilver. Man använder sig även av halvädelstenar och av cubic zirconia. Men alla smycken är inte silverfärgade och guldfärg får man med hjälp av pläteringar.

Hur ska jag ta hand om mina smycken?

Om du vill att dina CU Jewellery smycken ska hålla länge så ska du ta hand om dessa på rätt sätt. Undvik att bära smyckena då du tränar och se också till att de inte hamnar i vatten. Om du ska bada eller duscha så ska du ta av dig armband, ringar och halsband. Dessutom så är ett tips att du sätter på smycken efter att du har använt lotion eller parfym.

Finns alla bokstäver för halsband?

Bokstäverna som man kan hänga på halsband finns från A till Z. Man kan använda dessa som enkel dekoration eller för att skapa ett halsband där man bär hela familjen initialer. Det går att fästa bokstäverna på halskedja såväl som på armband.

Kommer bokstavsberlocker med kedja?

Nej, bokstavsberlocken kommer lös utan kedja.

Hur stort är bangle armbandet?

Det bekväma bangle armbandet från CU har en diameter på 6.2 cm. Det går att anpassa storleken till din armled.

Kan man hänga på mer på charmarmbandet?

Det går att hänga på mer om man vill men det är inte den främsta tanken med denna design. Armbanden kommer med färdiga droppar som har mattpolerats. Man kan justera längden på armband från 15.5 till 21 cm.

Kommer CU Jewellery i presentaskar?

Ja, CU Jewellery kommer i fina presentaskar.

Hur tajt sitter banglehalsbandet?

Halsbandet har en längd på 50 cm och en diameter på 12.5 cm. Hur tajt det kommer att sitta beror på storleken på din hals. Tanken är att det ska ligga snyggt runt halsen utan att klämma åt för hårt. Viss justering är möjlig.

Vad är örhängena gjorda av?

Örhängen är gjorda av 100% återvunnet Sterlingsilver och de kan ha inslag av kristaller och cubic zirkon.

Är Sara Bidermans One samma sak som CU?

Ja, One kollektionen togs fram i samarbete med Sara Biderman och erbjuds av CU Jewellery.

Vilken storlek finns CU ringarna i?

Ringarna är öppna och har en skena som gör att man får perfekt passform. Man kan justera från storlek 16 till 19.

Är CU Jewellery smycken nickelsäkra?

Ja, alla smycken från CU är nickeläkra.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen