• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Paul Hewitt - Minst 50% rabatt.

TIPS! Ta till ca 1,5 till 2cm längre än än vad din handled är när du beställer ett ankararmband från Paul Hewitt. Skulle din handled mäta 19cm så beställ ett armband som är 21cm, annars blir armbandet väldigt svårt att ta på och av.

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Här hittar du Paul Hewitt ankar armband och klockor i Sverige. Vi på Blingit.se har ett mycket bra sortiment med de populära north bound smyckena på eget lager för omgående leverans till Er. Prepp-stilen kommer ursprungligen från USA och det är den här stilen som har inspirerat designern Paul Hewitt. PHREP armbanden är numera klassiker och de passar bra för både män och kvinnor som tycker om vackra smycken med marina inslag. Paul Hewitt smycken och klockor är till för stilmedvetna individer som kräver hög kvalitet och unik design som känns rätt både idag och imorgon. 

TIPS! Ta till ca 1,5 till 2cm längre än än vad din handled är när du beställer ett ankararmband. Skulle din handled mäta 19cm så beställ ett armband som är 21cm, annars blir armbandet väldigt svårt att ta på och av.

Det här är ett elegant och stilistiskt smyckemärke som har riktigt vackra armband, klockor och mer för män. Valspråket som skulle kunna översättas som ankra vid det som du älskar beskriver väl den känsla som Paul Hewitt smycken sprider. Trots att det rör sig om en rätt så minimalistisk design så tycks den viska saker som lediga dagar, sköna och vackra kläder, och människor som betyder allt.

Det hela började med Paul Edward Hewitt som under tidigt 1900-tal jobbade som skräddare i utkanten av London. Då han förälskade sig i en tysk dam så flyttade han till Oldenburg i norra Tyskland. Här öppnade han en butik för moderiktiga kläder för män. 100 år senare så bestämde sig Paul Edwards barnbarn för att ta upp mode-tråden och skapa ett märke för klockor och accessoarer. Det var så Paul Hewitt skapades, och visst kan man känna att det här är ett märke med lång tradition och en hel del tyngd.

Hur väljer man ett Paul Hewitt armband?

När det handlar om smycken så är det viktigt att komma ihåg att det här är en mycket individuell sak. Du måste välja det som tilltalar dig bäst. Med Paul Hewitt armband så kan du tänka silver, guld, läder eller tyg. Det här är också ett märke som erbjuder många färger. Du kan finna ett läderarmband med inslag av blått och guld, eller kanske ett elastiskt armband blått som havet som slår mot segelbåtens för.

Vilka storlekar finns Ancuff armbanden i?

Du kan välja small (5.5 cm) eller medium (6 cm). Var noga med att ange detta då du beställer ett armband från Blingit.

Vilka material används för Paul Hewitts smycken?

Paul Hewitt klockor och smycken tillverkas av rostfritt stål vilket ger silverfärg, stål som pläterats med roséguld eller guld, såväl som i läder, tyg och elastiska material.

Kan elastiska armband användas i hår?

Ja, du kan låna hans Paul Hewitt smycke och sätta upp håret med det! De elastiska armbanden går alldeles utmärkt att använda som hårsnodd. Man kan alltså skaffa ett till honom och ett till henne. Armbandet med den lilla ankaren blir en riktigt häftig effekt.

Hur sätter man på ett armband med ankaret?

Det finns Paul Hewitt modeller där man hakar i ankaret i den ögla som finns på motsatt sida av armbandet. Det finns också modeller i metall där man inte behöver låsa armbandet. Det sitter perfekt så som det är format vilket kan vara bekvämt för den som inte tycker om att pilla med lås. Dessa armband kallas för armring och finns i flera olika nyanser.

Finns Paul Hewitt smycken för henne?

Ja, det finns smycken för henne från Paul Hewitt. De lite tunnare armbanden med sirliga ankare kan vara ett perfekt val såväl som klockorna som har en lättare design.

Är det en bra present?

Ja, många män uppskattar den stilrena designen och så finns det ju många olika modeller att välja från. Ett enkelt halsband med ankare eller kanske ett tunnare armband som är silverfärgat, eller varför inte en klassisk klocka som passar perfekt till jobbet? Modellerna kommer ofta med presentförpackning och då blir det mycket lätt att ge bort smycket som present.

Vilka färger finns för Paul Hewitt klockor?

Klockorna håller samma stil och design som de smycken som kommer från detta märke. Det finns modeller som har silverfärg, guld eller roséguld. Urtavlorna kan vara svarta eller vita och armbanden finns givetvis också i läder.

Är halsbanden av äkta guld och silver?

Paul Hewitt halsband som är guldfärgade har en plätering av 18 karat guld. Det finns också halsband med hängen som är silverfärgade och dessa är gjorda av äkta 925 Sterling silver.

Kan man duscha med smyckena?

Då många Paul Hewitt smycken är gjorda av rostfritt stål såväl som silver och guld så går det att utsätta dem för vatten. Vi vill dock frånråda från att hoppa i poolen med en Paul Hewitt klocka då den inte är byggd för detta. Vanlig användning bör inte skada klockor, armband eller halsband, men tänk på att hålla de rena från damm och smuts som kan leda till att metaller blänker mindre.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen